Restoran Sumosan Montenegro otvara se u Dukley vrtovima

Restorani
16
Jun 2024

Savremena japanska kuhinja na jednoj od Dukley plaža - Restoran Sumosan Montenegro otvara se u vrtovima Dukley.

Započnite dan opuštajući se na ležaljkama sa direktnim pristupom moru, nakon čega slijedi izvrstan ručak. Kasnije se klub na plaži pretvara u živo mesto sa ritmičkim DJ setovima i zadivljujućim nastupima uživo na zadivljujućoj pozadini Starog grada Budve. Uživajte u osvježavajućim večernjim koktelima na samoj plaži, a zatim produžite noć prepuštajući se sofisticiranom izboru modernih japanskih jela.

Na meniju se nalaze neka od najomiljenijih i najukusnijih jela mreže, uključujući prepoznatljivu salatu od jastoga Sumosan, karpaćo od brancina sa iuzu ponzuom i bosiljkom, 24-časovni miso-marinirani crni bakalar, vasabi kozice i još mnogo toga. Ljubitelji sušija mogu uživati u najsvežijim lokalnim morskim plodovima koji su savršeno pripremljeni kao suši, sašimi, pečeni ili na žaru. Da biste svaki obrok završili divnim dodirom, meni deserta nudi širok izbor klasičnih deserta Sumosan.

Sumosan je svetski poznati restoran koji se proslavlja po izvrsnoj japanskoj kuhinji i visokokvalitetnoj usluzi. Stekao je priznanje gurmana u gradovima poput Londona, Dubaija, Courchevela i Berlina, nudeći jedinstvena jela i nezaboravna kulinarska iskustva.

Latest news

ostali novosti