Restorani u Dukley Gardens-u

Restorani
12
Jun 2024

Sanjate o savršenom odmoru na jadranskoj obali. Pozivamo vas u Dukley Gardens u Budvi, gde se možete prepustiti luksuznim pogledima i izuzetnoj gastronomiji. Naše odmaralište nudi vam šest jedinstvenih restorana, svaki pravi kulinarski dragulj.

Dukley Seafront vodi vas na putovanje ukusa. Naš meni sadrži prepoznatljive recepte i skladnu mješavinu svježih lokalnih sastojaka. Svako jelo dopunjuje besprijekorna kolekcija vina iz cijelog svijeta, a pogled koji oduzima dah sa terase stvara nezaboravnu atmosferu.

Bjekstvo je savršeno mjesto za opuštanje. Naša mediteranska i domaća kuhinja oduševit će vas rafiniranim jelima, idealnim za romantičnu večeru uz more. Uživajte u veličanstvenom zalasku sunca i atmosferi potpunog opuštanja.

Infiniti Pool Club je naš italijanski krovni restoran sa panoramskim bazenom. Zapanjujući pogled na Budvansku rivijeru i ostrvo Sveti Nikola čine vaše trpezarijsko iskustvo nezaboravnim. Uživajte u autentičnoj italijanskoj tjestenini i pici, uz osvježavajuće koktele.

Sumosan je legendarni moderni japanski restoran. Ovdje možete probati klasičnu salatu od jastoga, nježni file žutog repa sa vinaigretom od iuzu tartufa, začinjeni crni bakalar i naravno, izvrstan suši meni. Završite veče divnim desertom, savršenim završetkom vašeg obroka.

Benedikt kafe je mesto gde doručak traje cijeli dan! Započnite jutro aromatičnom sveže skuvanom kafom i pecivima na prostranoj terasi. Ovdje možete uživati u ugodnoj atmosferi i osećaju beskrajnog jutra do večeri.

Shalom je naš ekskluzivni košer restoran, jedini u Crnoj Gori sa sertifikatom od 5 zvjezdica. Uživajte u jedinstvenim bliskoistočnim jelima pripremljenim prema jevrejskoj tradiciji.

Dođite u Dukley Gardens i uronite u svet gastronomskih užitaka. Rezervišite svoj sto sada i priuštite srbi nezaboravne trenutke u našim restoranima.

Sanjate o savršenom odmoru na jadranskoj obali? Pozivamo vas u Dukley Gardens u Budvi, gdje se možete prepustiti luksuznim pogledima i izuzetnoj gastronomiji. Naše odmaralište nudi vam šest jedinstvenih restorana, svaki pravi kulinarski dragulj.

Latest news

ostali novosti