Završen je prvi krug finansiranja izgradnje projekta Mountain Retreat by Dukley

Projekti nekretnina
17
September 2024

Sa zadovoljstvom objavljujemo uspješan završetak prve faze finansiranja projekta Mountain Retreat by Dukley na platformi Binaryx. Trenutno je prikupljeno 118.667 dolara od 89 investitora. Tako je cilj od 115.000 dolara za prvu fazu uspješno dostignut, što pokazuje veliki interes za tokenizaciju nekretnina u Crnoj Gori i web 3.0 uopšte.

Projekat Dukley, smješten u prelijepom planinskom regionu na sjeveru Crne Gore, nudi mogućnost ulaganja u luksuznu nekretninu putem platforme Binaryx, počevši od samo 100 eura. Svi zainteresovani sada mogu da se pridruže projektu i ostvare prihod do 30% godišnje.

Ovaj investicioni proizvod se ističe visokim potencijalom profita i kratkim rokovima povrata ulaganja. Investitori će moći ostvariti profit i povući svoja sredstva ili ih reinvestirati u prvom kvartalu 2025. godine, nakon završetka izgradnje i prodaje objekta.

Dukley je pionir u primjeni tehnoloških rješenja kako u građevinskoj industriji, tako i u organizaciji savremenih poslovnih procesa. Još 2018. godine postali smo jedna od prvih kompanija u Crnoj Gori koja je omogućila plaćanje nekretnina kriptovalutom. Od 2023. godine realizujemo projekte tokenizacije naših premium nekretnina, čineći ih dostupnim investitorima sa svim nivoima kapitala.

Latest news

ostali novosti